3 листопада 2021 р.

Вебінар "ScienceDirect – все про Topic Pages"

     

    3 листопада 2021 року, за ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності д.е.н., професора Гончарук І.В., із метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей платформи Web of Science та Scopus, науково-педагогічні працівники, молоді вчені та бібліотека Вінницького національного аграрного університету, підвищуючи свою кваліфікацію, взяли участь у серії вебінарів від Elsevier.

  ScienceDirect Topic Pages надають читачам вичерпну базу знань, які ґрунтуються на достовірних даних, полегшуючи знайомство з новими та незнайомими концепціями.

         Дослідники на кожному етапі своєї наукової кар’єри зустрічають невідомі терміни і поняття та потребують контекстуальних знань для поступу дослідження. Ось чому створено ScienceDirect Topics, які надають читачам повну базу контекстуальних знань, побудованих на достовірних даних. Вони надають доступ до узагальнених знань та виступають як дослідницький інструмент для подальшого довіреного читання, забезпечуючи ідеальне середовище для інтуїтивного навчання та сприяння творчості.

Немає коментарів:

Дописати коментар