19 листопада 2021 р.

День працівника сільського господарства

З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Відзначення цього свята - це визнання державою звитяжної праці аграріїв на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну роботі на землі! Ви саме ті, хто обрали для себе професію в аграрній сфері і становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя. Завдяки господарській дбайливості, зна­нням і наполегливості живе село, розвивається сіль­ське господарство, яке є визначною складовою роз­витку держави, запорукою її процвітання. Працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій. Дякуємо всім працівникам сільського господарства - хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та сідвництва - за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натружені руки.  

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Хай і далі рясно колосяться щедрими врожаями наші ниви, хай втілюються в життя всі плани, задуми та сподівання на благо розквіту країни та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров"ї! У день професійного свята бажаєм всім прихильної долі, вагомих здобутків, миру невичерпної енергії, професійної удачі!

Співробітниками читальної зали № 1 бібліотеки ВНАУ Дубчак С. В. та Дорошкевич Н. А. було підготовлено та розгорнуто книжково-журнальну виставку до Дня працівника сільського господарства.

Приєднуємося до щирих вітань з нагоди свята і запрошуємо всіх на перегляд.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар