26 листопада 2021 р.

Вебінари: «ScienceDirect – все про книги» та «ScienceDirect – все про Тоpic Pages».

 22 та 25 листопада 2021 року за ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності д.е.н., професора Гончарук І.В., з метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей платформ Scopus та Web of Science, науково-педагогічні працівники, молоді вчені та бібліотека Вінницького національного аграрного університету, підвищуючи свою кваліфікацію, взяли участь у вебінарах від Elsevier та Сlarivate.


22 листопада відбувся вебінар «ScienceDirect – все про книги». ScienceDirect не лише надає високоякісні журнальні статті, але й надає розділи книг, що означає, що ви можете отримати доступ до всього спектру предметної області від фундаментальних знань до передових досліджень на одній платформі. Відкрийте для себе понад 42 000 електронних книг, в т.ч. посібники та найважливіші вихідні матеріали в одному місці.

25 листопада відбувся вебінар ««ScienceDirect – все про Тоpic Pages».Дослідники на кожному етапі своєї наукової кар’єри стикаються з невідомими термінами та поняттями, і для прогресу їм потрібні базові та контекстуальні знання. Тому й створили теми ScienceDirect. Безкоштовні тематичні сторінки надають читачам повну базу даних надійних довідкових та контекстуальних знань, що дозволяє легко ознайомлюватися з новими та незнайомими концепціями. Вони підключають вас до узагальнених знань і діють як інструмент відкриття для подальшого надійного читання, що робить це ідеальним середовищем для інтуїтивного навчання та для розпалу вашої творчості.



Немає коментарів:

Дописати коментар