9 грудня 2022 р.

Вебінари у грудні 2022 року

             З ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інни Гончарук, з метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей платформи Scopus, SciVal, Web of Science, Research4Life для науково-педагогічних працівників, молодих вчених та працівників наукової бібліотеки Вінницького національного аграрного університету у вересні 2022 року було проведено вебінари від компаній Elsevier англійською мовою, Clarivate, УкрІНТЕІ українською мовою до яких по можливості були підключені онлайн 155 учасників.

 5 грудня 2022 року відбувся вебінар від Research4Life на тему: Introducing ProQuest Dissertations & Theses Global. Учасники вебінару дізналися більше про дисертації ProQuest, які розміщені у бібліотечному посібнику ProQuest Dissertations & Theses LibGuide. У дисертаціях і тезах міститься велика кількість наукового матеріалу, але його часто не помічають, оскільки більшість з них не публікуються. PQDT забезпечує цілеспрямований шлях відкриття, підключаючись до глобальної мережі підключених досліджень. Завдяки функціям керованого навчання та прискорення дослідження він дає змогу дослідникам будь-якого рівня розкривати незвідане.


6 грудня 2022 року був проведений відкритий онлайн-семінар УкрІНТЕІ на тему: Критичні технології та методи їх вибору: світовий і вітчизняний досвід. Учасники вебінару проаналізували як на розвиток технологій впливає світовий та вітчизняний досвід та розглянули методи їх вибору та застосування.

8 грудня 2022 року відбувся вебінар від компанії Elsevier на тему: Tips for effective and efficient reporting with Scopus and SciVal. На вебінарі для дослідників та адміністраторів дослідження проведено навчання, де вони отримали рекомендації щодо підготовки звітів про виконання досліджень за допомогою Scopus та SciVal використовуючи приклади щоб учасники могли уникнути типових помилок під час виконання завдань.

8 грудня 2022 року відбувся вебінар від компанії Clarivate на тему: Web of Science Researcher Profiles: інструкція до використання. В серпні авторські профілі з Publons мігрували до Web of Science. Протягом вебінару учасники розглянули що таке підтверджений профіль дослідника у Web of Science, що в ньому може бути представлено, які метрики можна переглянути, про що вони кажуть. А також як знайти і проаналізувати публікаційну активність певного науковця та які складнощі виникають якщо у вченого немає підтвердженого профілю. Як створити або відкорегувати власний профіль, на що звернути увагу

 

Немає коментарів:

Дописати коментар