27 жовтня 2022 р.

Вебінар у жовтні 2022 року від компанії Clarivate


З ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інни Гончарук, з метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей платформи Web of Science Core Collection, для науково-педагогічних працівників, молодих вчених та працівників наукової бібліотеки Вінницького національного аграрного університету у жовтні 2022 року було проведено вебінар від компанії Clarivate українською мовою, до якого по можливості були підключені онлайн 85 учасників.

27 жовтня 2022 року було проведено вебінар з Серії Research Smarter на тему: Research Smarter: Збільшення вашого наукового внеску у досягнення Цілей сталого розвитку ООН (UN Sustainable Development Goals). На вебінарі учасники дізналися як Web of Science та InCites інструменти Clarivate допоможуть:

• дослідити причини сьогоднішніх наукових проривів

• знаходити основу для подальших відкриттів у різних дисциплінах

• швидко оцінити поточне дослідне середовище.

Науково-дослідні установи світу зробили Цілі сталого розвитку ООН невід'ємною частиною своїх місій. Для просування досліджень, спрямованих на вирішення глобальних проблем нам потрібні надійні базові орієнтири. Використовуючи правильні дані та інструменти, ми можемо покращити свої дослідження, орієнтуючи їх на досягнення цілей сталого розвитку. 



Немає коментарів:

Дописати коментар