26 жовтня 2022 р.

Вебінари у жовтні від УкрІНТЕІ

 



З ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інни Гончарук, з метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей, для науково-педагогічних працівників, молодих вчених та працівників наукової бібліотеки Вінницького національного аграрного університету у жовтні 2022 року було проведено вебінари з підвищення кваліфікації на тему «Трансформація науки в бізнес: можливості для комерціалізації» українською мовою.

25 жовтня 2022 року відбулися чергові вебінари, на яких учасники отримали базові теоретичні знання у сфері інноваційної діяльності і трансферу технологій. Дізналися яким чином більшість українських вчених – розробників інноваційної продукції та технологій долучаються до процесу їх наукової продукції. Ознайомилися з основними міжнародними науковими конкурсами Європейського Союзу, грантовими та стипендіальними програмами. З учасниками було проведено інструктаж з питань підготовки проектної продукції, презентації її інвесторам та подання на міжнародні наукові конкурси.

11-00 – «Золоті правила пошуку інвестора. Презентація бізнес-ідеї, нюанси юридичного оформлення домовленостей з інвестором, участь інвесторів у бізнесі та подальша стратегія співробітництва». (Спікер – Єгор Шишенок, Co-Founder Компанії «Якість Гарантовано»).

13-00 – «Пошук партнерів та клієнтів на міжнародних інноваційних ринках: особливості формування профілів організації та її рішень». (Спікер – Іван Кульчицький, Президент ГО Агенція Європейських Інновацій).



Немає коментарів:

Дописати коментар