1 червня 2022 р.

Онлайн презентація електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини (ТІВ)

 

Шановні науково-педагогічні, педагогічні працівники, аспіранти, студенти та бібліотекарі Вінницького національного аграрного університету!


Запрошуємо Вас 2 червня 2022 року о 10:00 год взяти участь у онлайн презентації електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини (ТІВ), яка буде проходити англійською мовою на платформі Zoom за посиланням bit.ly/3NJ4G9J.

TIB пропонує цифрові освітні ресурси та аудіовізуальні матеріали з різних галузей знань – детальніше за посиланням: bit.ly/3N2mQTU, які доступні на порталі TIB багатьма мовами, у тому числі українською.

Під час заходу буде презентовано навчальні та наукові ресурси ТІВ та можливості їх використання українськими освітянами і вченими.

Ви маєте можливість ознайомитись з такими ресурсами:

- Open Educational Resources Search Index (OERSI) (доступ за посиланням: bit.ly/3sZOYzd) – пошуковий індекс відкритих освітніх ресурсів, який містить понад 43 тис. відкритих освітніх матеріалів;

- TIB AV-Portal (bit.ly/3a6zQtk) – портал для розміщення наукових відео, на якому доступні понад 38,5 тис. освітніх та наукових відеоматеріалів.

Також трансляція заходу буде відбуватись на каналі Державної науково-технічної бібліотеки України в YouTube.

У рамках роботи зі створення відкритих освітніх ресурсів ТІВ прагне налагодити партнерство з українськими закладами вищої освіти з метою розширення контенту для українських освітян і вчених на платформі бібліотеки.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар