30 травня 2022 р.

Вебінари в травні від компанії Clarivate



  З ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інни Гончарук, з метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей платформи Web of Science, для науково-педагогічних працівників, молодих вчених та працівників наукової бібліотеки Вінницького національного аграрного університету у травні 2022 року було проведенно вебінари від компанії Clarivate українською мовою, до якого по можливості були підключені онлайн 246 учасників.

        10 травня 2022 року було проведено вебінар на тему: «Профіль установи: створення, корегування, використання». Учасники вебінару дізнатися коли, навіщо та кому необхідно оцінювати публікаційну діяльність організації та за якими показниками. Розглянули шляхи подолання складнощів при пошуку і аналізу публікацій установи, а також створення та підтримання в актуальному стані профілю установи Web of Science Core Collection. Було цікаво дізнатися яким чином роботи науковців не можуть потрапити до профілю установи, і щоб цього не сталося потрібно при поданні роботи зазначати правильно назву установи і прізвище та ініціали науковця, а також чітко переглядати чи все зазначено правильно. Також розглянули як можна створити і експортувати в певному форматі список публікацій організації на певні роки, що більше стосується звітності.

 12 травня 2022 року було проведено вебінар на тему: «Можливості аналітичного інструменту InCiteS для науковця та адміністратора». На вебінарі учасники розглянули можливості аналітичного інструменту InCiteS - це онлайн-сервіс, що вимірює результати досліджень, цитування та їхнє значення. Він дозволяє порівняти ефективність науковців і організацій з використанням абсолютних і нормалізованих показників і визначити найвпливовіших та перспективних, а також наочно представити результати, створити автоматичні звіти та аналізувати дані з Web of Science.

 24 травня 2022 року було проведено вебінар на тему: «Research Smarter: Огляд літератури на відмінно». Робота з джерелами інформації потребує певних навиків. Незалежно від того, працюєте ви над оглядом чи дисертацією, опис поточного стану проблеми, аргументація вибраної теми, вибір джерел які варті уваги можуть викликати хвилювання не лише у початківців. Не завжди одразу знаєш з чого потрібно починати. На вебінарі учасники дізналися як не боятися огляду літератури та з чого його розпочинати. А також обговорили як знайти відповідні статті, розглянули які статті вказують на перспективні дослідження, як можна легко збирати й цитувати посилання та як працювати з ним при написанні роботи, забезпечивши успішну співпрацю зі своїми співавторами.

 26 травня 2022 року було проведено вебінар на тему: «SWOT-аналіз в InCites: справжній коректний аналіз за спеціалізаціями». InCites Benchmarking & Analytics на основі даних Web of Science Core Collection надає вам об’єктивні та надійні індикатори необхідні для прийняття впевнених рішень щодо ваших досліджень. На вебінарі учасники дізналися, як коректно аналізувати продуктивність інструкцій, оцінювати співпрацю, визначати експертів у тематиці, порівнювати з аналогами, відкривати можливості та демонструвати сильні сторони.

Немає коментарів:

Дописати коментар