9 травня 2022 р.

Вебінар на тему: «Web of Science Core Collction для ефективної наукової діяльності»

 


З ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інни Гончарук, з метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей платформи Web of Science, для науково-педагогічних працівників, молодих вчених та працівників наукової бібліотеки Вінницького національного аграрного університету у травні 2022 року було проведенно вебінар від Clarivate українською мовою, до якого по можливості були підключені онлайн 45 учасників.

 


5 травня 2022 року було проведено вебінар на тему: «Web of Science Core Collction для ефективної наукової діяльності». Учасники вебінару розглянули можливості Web of Science Core Collction як для науковця, як для викладача та як для адміністратора. А також де можна знайти ключову літературу за своєю темою; де знайти партнера або рецензента; які установи та науковці є лідерами за даним напрямом; як з ними зв’язатися; які видання спеціалізуються на даній темі; які установи фінансували такі дослідження; як знайти відповіді на ці питання за допомогою базового пошуку з використанням операторів пошуку та символів скорочення; як виділити найцитованіші роботи останніх років; як зберегти та поділитися з колегами найцікавішими даними; як проаналізувати вибірку документів.

Платформа Web of Science складається з 15 баз даних; 34 тис. журналів; 190 млн. документів; 130 мов; 2 млрд. посилань та 35 млн. патентних родин. У цій базі можна здійснювати пошук та аналіз тематичної літератури в якісних виданнях; визначення партнерів для співпраці, установ для стажування, видань для публікації, грантодавців для підтримки досліджень та рецензентів, а також здійснювати аналіз переваг і недоліків.



Немає коментарів:

Дописати коментар