28 вересня 2022 р.

Вебінар у вересні 2022 року від компанії Elsevier

 

З ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інни Гончарук, з метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей платформи Scopus, ScienceDirect для науково-педагогічних працівників, молодих вчених та працівників наукової бібліотеки Вінницького національного аграрного університету у вересні 2022 року було проведенно вебінар від компанії Elsevier англійською мовою, до якого по можливості були підключені онлайн 50 учасників.

 Компанія  Elsevier підготувала нову серію англомовних освітніх вебінарів. Під час вебінарів учасники розглянули використання  повнотекстової бази даних ScienceDirect, реферативної бази даних Scopus, цілі сталого розвитку (SDGs) та інформаційну грамотність, а також заплановано 3-денний осінній табір SciVal та 3-денний табір для авторів.

 27 вересня 2022 року було проведено вебінар від компанії Elsevier на тему: Institutional profiles: IPW without mysteries. На вебінарі було розкрито всю організацію інституційних профілів Scopus, моніторинг та керування. А також як можна отримати доступ до інституційного профілю установи (IPW), робота з IPW і можливості для корегування профілю без використання IPW.

Немає коментарів:

Дописати коментар