19 липня 2021 р.

Вебінар від Elsevier «ScienceDirect Topic Pages – Перетворення вмісту на результат»

 
  20 липня, з ініціативи проректора з наукової та інноваційної діяльності д.е.н., професора Гончарук І. В., із метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей платформи ScienceDirect, науковці та аспірати Вінницького національного аграрного університету стали учасниками вебінару від Elsevier «ScienceDirect Topic Pages – Перетворення вмісту на результат».
  Вебінар був присвячений використанню ексклюзивного інструменту  Topic Pages платформи ScienceDirect, який  дає можливість дослідникам полегшити та пришвидшити освоєння нових міждисциплінарних знань, краще розуміти та інтерпретувати наукову літературу.
  Тренер Elsevier Марина Назаровець на конкретному прикладі показала де розміщене посилання на Topic Pages та що містить сторінка певного терміну. Це корисна функція як для викладачів так і для студентів, поскільки можна завантажити визначення терміну, переглянути уривки з книг розміщених на платформі ScienceDirect з цим терміном, завантажити відповідний розділ чи й саму книгу. Нагадаємо що у нас є національна передплата до бази ScienceDirect, тому науковці Вінницького національного аграрного університету мають доступ до повних текстів книг платформи.
   Сторінку з переліком всіх термінів для яких створені тематичні сторінки можна переглянути за посиланням https://www.sciencedirect.com/topics





Немає коментарів:

Дописати коментар