25 травня 2021 р.

Нові журнали у бібліотеці ВНАУ: «GROOM Service», «Vettoric», «Зоодруг», «Мир ветеринарии»

   У Вінницькому національному аграрному університеті відбувся ІІ Міжнародний науково-практичний онлайн-офлайн Конгрес з ветеринарної медицини USAVA-VNAU 2021 на якому популяризували періодичні видання для фахівців ветеринарної медицини «Мир ветеринарии», «GROOM Service», «Vettoric», «Зоодруг».
Директор ТОВ «Скай-Продакшн» Олександр Адамюк подарував науковій бібліотеці ВНАУ комплекти фахових журналів «GROOM Service», «Vettoric», «Зоодруг». Представник ТОВ «АЛДЕН ПРЕС» Ірина Дубініна подарувала науково-практичний журнал «Мир ветеринарии».
   Також засновники ТОВ «АЛДЕН ПРЕС», ТОВ «Скай-Продакшн», уклали договір з науковою бібліотекою Вінницького національного аграрного університету про безкоштовну передплату науково-практичних періодичних видань. З директором ТОВ «Скай-Продакшн» Олександром Адамюком укладено договір з науковою бібліотекою ВНАУ на п’ять років, а з ТОВ «АЛДЕН ПРЕС» на один рік.
   Науково-практичні видання надані університету з метою забезпечення та проведення наукової, науково-дослідної, науково-технічної діяльності, навчально-практичної роботи з навчальних дисциплін за спеціальністю «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». В даних виданнях надається інформація з актуальних питань ветеринарної науки та практики. Це стосується всіх без виключення сфер ветеринарної медицини: профілактики та діагностики різних хвороб; надання лікувальної допомоги домашнім, диким та екзотичним тваринам; уведення в клінічну ветеринарну практику нових технологій, обладнання, методів і результатів досліджень; організації та управління ветеринарним бізнесом.
   Науково-практичні журнали допоможуть у теоретичній та практичній підготовці студентів Вінницького національного аграрного університету.

Немає коментарів:

Дописати коментар