26 травня 2021 р.

Бібліотека в цифрову епоху: від традицій до інновацій

    26 травня 2021 року співробітники бібліотеки Вінницького національного аграрного університету Ірина Крючкова (в. о. директора), Людмила Щербатюк, Олена Шевчук, Галина Калінкіна, Наталія Зозуля, Наталія Латуша та Наталія Непорочна взяли участь у Всеукраїнській онлайн -конференції «Бібліотека в цифрову епоху: від традицій до інновацій», яка була присвячена 100-річчю заснування Фундаментальної бібліотеки Одеського державного аграрного університету.
    Учасниками конференції стали представники бібліотек різних систем і відомств, представники Одеської обласної ради та науковці. Обговорювалися питання цифрової бібліотеки у вимірі міжнародних бібліотечних організацій, алгоритмів формування інноваційного концепту Наукової бібліотеки, сьогодення та майбутнього бібліотек в умовах пандемії COVID-19, ресурсного забезпечення освітнього процесу в умовах діджиталізації суспільства, підтримки інституційних репозиторіїв та ін.
    Всі доповіді були змістовні та актуальні. Відбувся оперативний обмін інформацією та досвідом. Щиро дякуємо організаторам онлайн-конференції.

Немає коментарів:

Дописати коментар