17 серпня 2022 р.

Вебінари літньої школи SUES Summer School

 

З ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності Інни Гончарук, з метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей, для науково-педагогічних працівників, молодих вчених та працівників наукової бібліотеки Вінницького національного аграрного університету у серпні 2022 року було проведенно вебінари літньої школи SUES Summer School українською мовою.

 9 серпня 2022 року вебінар на тему: «Індексація журналів у Директорії журналів відкритого доступу (DOAJ. Учасники дізналися, у чому саме є важливість представляти журнал у DOAJ, як правильно заповнювати заявку, на що потрібно звернути увагу на етапі розроблення веб-сайту видання. Асоційовані редактори DOAJ розповіли про ключові критерії включення у Директорію та поширені причини відмов.

 16 серпня 2022 року вебінар на тему: «Авторське право та електронні ліцензії». На вебінарі було розглянуто переваги використання електронних ліцензій «Creative Commons» та їхнє поєднання із авторським правом. Авторське право захищає від несанкціонованого використання твору. Власник авторського права має дозволити використання твору. Програма відкритого доступу заохочує використання твору. Ліцензія є інструментом такого заохочення.

Немає коментарів:

Дописати коментар