22 жовтня 2021 р.

Вебінари: "ScienceDirect - все про книги", "Удосконалюйте свої хімічні дослідження з Reaxys", "Академічні бази даних EBSCO"

 

18 та 21 жовтня 2021 року, за ініціативи проректора з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності д.е.н., професора Гончарук І.В., із метою покращення володіння навичками та розкриття нових можливостей платформи Web of Science та Scopus, науково-педагогічні працівники, молоді вчені та бібліотека Вінницького національного аграрного університету, підвищуючи свою кваліфікацію, взяли участь у серії вебінарів від Elsevier та Clarivate.

  Reaxys може розширити рамки нашого дослідження. Завдяки даним та інформації, отриманим з наукової літератури, Reaxys дозволяє вирішувати складні запити за короткий час.

         ScienceDirect – все про книги. База не тільки надає доступ до високоякісних журнальних статей, але й містить розділи книг, а це значить, що можна отримати доступ до всього спектру певної предметної області ­ від фундаментальних знань до передових досліджень, ­ на єдиній платформі. Відкривши для себе в одному місці понад 42000 електронних книг, у т.ч. посібників та найважливіших галузевих матеріалів.

         Платформа унікально пропонує перехресні посилання та передові технології, які дозволяють дослідникам знаходити відповідну інформацію у потрібний момент. Різні типи вмісту гармонійно працюють на ScienceDirect, щоб забезпечити найкраще джерело для знань, незалежно від того, на якому етапі дослідження знаходиться користувач.

         

Немає коментарів:

Дописати коментар