28 лютого 2020 р.

Професійні здобутки 2019 року. Бібліотечні можливості 2020 року



28 лютого 2020 року в бібліотеці Вінницького національного університету відбувся методичний день «Професійні здобутки 2019 року. Бібліотечні можливості 2020 року».
Методист Наталія Андріївна Непорочна проінформувала працівників про роботу бібліотеки згідно аналізу діяльності методичного об`єднання бібліотек закладів вищої освіти м. Вінниці за 2019 рік. Порівняла показники бібліотеки Вінницького національного аграрного університету з іншими показниками бібліотек м. Вінниці.

Також прозвітували та проаналізували роботу відділів бібліотеки ВНАУ  Щербатюк Л. С., Шевчук О. А., Калінкіна Г. М., Латуша Н. М. Присутні прослухали консультацію гол. бібліотекаря служби інформатизації та автоматизації бібліотечних процесів Наталії Латуші про новий інформаційний ресурс для дослідників, викладачів, студентів - Springer Link, до якого ВНАУ отримав нещодавно доступ.
В ході методичного дня розглядалися питання поточної роботи: переоблік фонду; наукова робота; культурно-просвітницька робота; поповнення фондів та ін.
В.о. директора бібліотеки Ірина Сергіївна Крючкова підвела підсумки методичного дня та визначила головні пріоритети діяльності бібліотеки в 2020 році та звернула увагу на здобутки і проблемні моменти в роботі бібліотеки минулого року. Методичний день був інформаційним та насиченим.

Немає коментарів:

Дописати коментар