1 листопада 2017 р.

Звітування про роботу головної бібліотеки


   26 жовтня на Вченій Раді НСГБ НААН України було заслухано звітування т.в.о. директора бібліотеки Наталії Дудкевич про роботу головної бібліотеки територіального об’єднання сільськогосподарських бібліотек Вінницької області.

   У звіті була відображена структура територіального об’єднання, аналіз та узагальнення роботи бібліотек методичного об’єднання. Висвітлена діяльність головної бібліотеки, як методичного центру через консультування, семінари, стажування, практичні заняття.
  
Використовуючи статистичні дані бібліотек коледжів ВНАУ, було докладно проаналізовано стан бібліотечних фондів, книго забезпеченості, матеріально-технічної бази, кадрового забезпечення. Був відмічений високий рівень проведення виховної та масової роботи у бібліотеках. Відмічена інформаційно-бібліографічна діяльність, яка була спрямована на оперативне задоволення потреб користувачів, вміння працювати з різноманітними бібліографічними ресурсами, використання бібліографічних довідок, укладання бібліографічних покажчиків.

Немає коментарів:

Дописати коментар