10 грудня 2020 р.

Бібліотека – місце традицій, простір інновацій

 
    Співробітники бібліотеки Вінницького національного аграрного університету взяли участь у конференції «Бібліотека – місце традицій, простір інновацій», яка відбулась 9 грудня 2020 року в онлайн-форматі на платформі ZOOM. Конференція організована методичним об’єднанням бібліотек закладів вищої освіти на базі бібліотеки Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова.

   Головний бібліотекар Наталія Латуша поділилась досвідом роботи бібліотеки Вінницького національного аграрного університету, виступила з темою: «Роль бібліотеки у науковому процесі університету». Також розглядалися такі питання, як «Сучасна університетська бібліотека – симбіоз традицій»; «Бібліотека в умовах виклику часу: пошук нових форм»; «Науково-дослідна діяльність бібліотеки»; «Онлайн форми та складові успіху соціокультурної діяльності бібліотек».

   Конференція пройшла на високому фаховому рівні, представлені консультації та доповіді учасників були цікавими, інформаційно насиченими та актуальними для діяльності бібліотек. 

 



Немає коментарів:

Дописати коментар