16 березня 2018 р.

Засідання методичного об’єднання бібліотечних працівників


 14 березня 2018 року на базі Немирівського коледжу будівництва та архітектури ВНАУ проходило засідання методичного об’єднання завідувачів бібліотеками і бібліотекарів, на який було запрошено представників бібліотеки Вінницького національного аграрного університету. Дане засідання відвідали в.о. директора бібліотеки ВНАУ Наталія Дудкевич та методист бібліотеки Вікторія Коваленко, яка представила присутнім виступ «Сучасні аспекти бібліотечного сервісу».


   Зустріч розпочалась із вступного слова заступника директора коледжу Наталії Дудар, яка розповіла про історію та сучасні досягнення коледжу, та вступного слова Світлани Смірнової – голови методичного об’єднання завідувачів бібліотеками і бібліотекарів. На семінарі були представлені доповіді учасників, які торкались питань web-сайтів коледжів та web-сайтів бібліотек коледжів, комплектування бібліотечних фондів в умовах розвитку інформаційних технологій, та сучасний стан розвитку бібліотеки коледжів.

   Родзинкою зустрічі стала екскурсія Немирівським парком та палацом графині М. Г. Щербатової, студенти коледжу підготували гостям сюрприз – чудовий вальс у палаці графині, що дав можливість поринути у часи Потоцьких, Строганових та Щербатових.
Дуже дякуємо керівництву та працівникам бібліотеки Немирівського коледжу будівництва та архітектури, а також голові методичного об’єднання завідувачів бібліотеками і бібліотекарів за організовану чудову зустріч.






Немає коментарів:

Дописати коментар