14 вересня 2017 р.

Бібліотека в умовах сучасності і конструювання майбутнього


Організаторами науково-практичної конференції «Бібліотека в умовах сучасності і конструювання майбутнього», яка відбулась 12 вересня 2017 р. з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек та 110-ї річниці заснування Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К. А. Тімірязєва, виступили управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації, Вінницька ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, громадська організація «Асоціація бібліотек Вінниччини».


   Відбулося нагородження бібліотечних працівників області Почесними грамотами  Міністерства культури України, Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної Ради, управління культури і мистецтв облдержадміністрації, президії ГО «Асоціація бібліотек Вінниччини».

   Розглядалася низка питань, пов’язаних з подальшим функціонуванням бібліотек у реаліях ХХІ століття, наголошувалося на єдності традицій та інновацій як запоруки їх успішної діяльності.

   Учасники Конференції наголошували, що незважаючи на недосконалість законодавства щодо функціонування бібліотечної галузі в нових умовах, бібліотеки готові до змін і виконують свої основні функції – забезпечують бібліотечно-інформаційне обслуговування користувачів, створюють інформаційні продукти та надають вільний доступ до власних та світових інформаційних ресурсів, сприяють освіченості, культурному просвітництву, вихованню патріотизму та любові до рідного краю.
 Від бібліотеки ВНАУ присутніми на конференції були Дудкевич Н. Г., Непорочна Н. А., Коваленко В. А.


Немає коментарів:

Дописати коментар