29 листопада 2016 р.

Науково-практична конференція вузівських бібліотек м. Вінниці

Учасники конференції - фото на згадку
   29 листопада 2016 року на базі бібліотеки ВНАУ відбулася науково-практична конференція методичного об`єднання бібліотек вищих навчальних закладів м. Вінниці на тему: "Місце бібліотек ВНЗ у міжнародному науковому інформаціонному просторі". 
    
    Із вступним словом при відкритті конференції  виступили Кравчук Н. М., голова методоб`єднання вузівських бібліотек м.  Вінниці, директор наукової бібліотеки ВНМУ ім. М. І. Пирогова та директор бібліотеки ВНАУ Кондратова М. В.
    Завідувач відділу наукової бібліотеки ВНМУ ім. М. І. Пирогова Сухарєва Л. В. виступила з темою: "Інтеграції і комунікації ресурсів бібліотек ВНЗ у формуванні науково-інформаційного простору".
      Цікавими були виступи представників бібліотек ВНМУ, ВТЕІ, ВДПУ та НТБ ВНТУ,  які розповіли про проектну діяльність бібліотеки: створення власних проектів  та участь в корпоративних проектах.
                                                              


     






  

З виступом  "Науково-інформаційна діяльність бібліотеки ВНАУ та відображення її в бібліографічних виданнях (обмін досвідом) виступила головний бібліограф бібліотеки ВНАУ Дудкевич Н. Г.

     






Директор бібліотеки ДоНУ ім. В. Стуса Карягіна Н. О. розповіла  про стан та виживання бібліотек під час війни на Донбасі.











Немає коментарів:

Дописати коментар