22 вересня 2016 р.

Всеукраїнський семінар бібліотекарів Вищих навчальних закладів

        21-22 вересня 2016 року на базі  ВНАУ відбувся Всеукраїнський семінар "Роль бібліотек вищих навчальних закладів у формуванні сучасного інформаційного середовища. Досвід, проблеми та перспективи". На семінарі були присутні завідувачі бібліотек  аграрних навчальних закладів.
         Відкривала роботу семінару директор нашої бібліотеки  Кондратова.М. В.
         Заступник директора Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязева  Слотюк Г. М презентувала  науковий посібник "Дизайн бібліотек".

    
      З темою " Створення, зберігання та використання бібліо
графічних електронних ресурсів" виступила завідувач інформаційно-бібліографічного відділу ВНАУ Шевчук О. А.
       




       Цікавим і корисним для бібліотекарів був виступ  з технології створення буктрейлерів головного бібліотекаря служби інформатизації Латуші Н. М.

      Поділилася своїми враженнями від відвідування бібліотеки Вільнюського університету директор бібліотеки Житомирського НАЕУ. Ігнатюк М. В.

      Про місце і роль електронної бібліотеки у сучасному ВНЗ змістовно і цікаво розповіла директор бібліотеки Національного університету біоресурсів і природокористування України Кіщак Т. С.
                                                                                      










      Досвідом роботи територіального методичного об`єднання сільськогосподарських бібліотек Сумської области обмінялися директор бібліотеки Сумського НАУ Комликова Г. І. завідувачка бібліотеки Путивльського коледжу СНАУ Смірнова Ю. В., завідувачка бібліотеки Глухівського агротехнічного інституту ім. С. Ковпака СНАУ Зуєва О. І. Вони підкреслили, що тільки взаємодія та партнерство допомагають у вирішенні всіх  завдань і призводять до  успіху в роботі.
                                                                           

        Роботу першого дня засідання конференції завершили екскурсії до Вінницького музею ім. М. І. Пирогова та фонтану Рошен.

Немає коментарів:

Дописати коментар